Inge mera brunettbella?

Det verkar som att Brunettbella funderar på att färga tillbaks till blont hår. Även fast det bruna håret fick så mycket bra kritik! Jaja, hon gör väl som hon vill. Själv tycker jag att hon var mycket trevligare att titta på i den bruna hårfärgen.
Annars så sitter jag och funderar på hur jag ska locka hit alla mina gamla läsare från i våras och 2008! Några tips? Spread the word ^^,

Paow och Kissie!

Oj, oj, oj! Fick precis in ett tips om att Paow och Kissiemaju ska ha strulat på en fest hemma hos ingen mindre än KRILLE! Amir ska tydligen också vart där och det ska finnas bilder på det hela! Så om någon har bilder så tar jag gärna emot dem!


D vs. P om A!

Oj, oj, oj. Hur ska detta gå? Försöker Dessie vinna över Amir till sin sida? Ett helt random inlägg om hur SNYGG Amir är. Detta kan gå illa. Visste inte att Gaybloggen skulle vara SÅÅÅÅ populär bland småfjortisarna :D


Kissie: My new FFF

Kollar man på deltagarna i Kissies tävlig MY NEW BFF! så kan man generallisera direkt. Fjortisar, fjortisar och åter igen - fjortisar. My new Fake Fjortis Frenemy is more like it. Jag menar ser hon inte själv att det bara är sånna här människor hon attakterar:Stackars lilla Kissie utan normala vänner.

Annat om annat:

Bara jag som har saknat Falsksanning? Hon blev ju avstängd för det där med Dessie om Kissie. FS är i alla fall en skvallerblogg jag kan rekommendera. NBitchie också, förstås. De båda förtjänar varsin länk, tycker jag! [FS] [NBitchie].

Annars så fick jag in lite om Kissies misslyckade retuscheringar :) Fattar inte varför hon fortsätter även när hon får så mycket kommentarer om det! Här har ni två exempel:
(Eller ser hennes rumpa ut sådär? Allt är väl möjligt in the fabulous life of KISSIEMJAAAAOOO!)Nej, Kissie. Nu får du sluta upp med fail-retuscheringarna och bröstförstoringarna. Du är ju så fin som du är!

Krille är väl ändå gay..?

Men kära lilla gaybloggare! Här har man hångelfest med fjortisbloggarna båda här och där. Varför denne lille fjortispojke går och kysser och tafsar på små fjortisflickor kan jag ju inte svara på men i den åldern är man väl lite förvirrad över sin sexualitet.(Handen på rumpan och det andra självklara.)(Ja..)

Tungan är tillbaka!

Som några kanske vet blev den gamla tungan.se avstängd. Men nu är jag tillbaka! Med snaskigheter, dessutom. Här kommer en snabb genomgång för er som har missat följande:
+ Dessie blev avtängd för att ha publicerat ett inlägg om hur Kissie förlorade oskulden. Jag kan säga att det var utttänjt och blodigt.
+ Historien visade sig inte vara sann.
+ Foki och Kissie publicerade båda inlägg om en 'hemlig fotografering' = "Hmm?"
+ Både Kenxa och Kissie har nu dissat Gaybloggen A.K.A Amir, och nu står Paow på tur - hur skall detta välskap sluta?
+ Kissie publicerar inlägg om hur Amir och Paow har ett fysiskt förhållande - detta visade sig vara falsk enligt Paow själv = "Hmm?"
+ Blondinbella och Nils är tydligen fortfarande tillsammans och Blondinbellas bogg blev  hackad av samma team som gav henne en flådd mink..(eller vad det nu var?)

Det har hänt mycket på sistone, som sagt. Så håll ögonen öppna och tipsa gärna om mer dirt genom kommetarer och mail! (tungan.blogg@hotmail.com)

RSS 2.0